Bilcik
Europoslanec Vladimír Bilčík. PHOTO: © European Union-EP.

Vladimír Bilčík: Igor Matovič má šancu byť viac než len známy stredoškolák

Dnes je v Bruseli dôležitý summit európskych lídrov. Rokujú o fonde obnovy po koronakríze a európskom rozpočte na nabližších 7 rokov.

Slovensko hrá v Európe o miliardy eur na svoju modernizáciu. Očakávam, že už tento mesiac budeme mať jasnú predstavu o množstve európskych peňazí, ktoré k nám prídu, ako aj o podmienkach, na základe ktorých ich budeme môcť využiť. Práve preto sa doma musíme skutočne dôkladne pripraviť na reformy, ktoré tak zúfalo potrebujeme.

O tomto sme sa včera spoločne s ďalšími europoslancami rozprávali s premiérom Matovičom v predvečer jeho prvého summitu v Bruseli. Bavili sme sa otvorene aj o tom, prečo je dôležité v rokovaniach o európskych peniazoch chrániť právny štát a hľadať si silných spojencov i mimo krajín V4.

Viac..  Vladimír Bilčík: Vraj som sa stretol s agentom ruskej spravodajskej služby FSB, nenechajte sa zmiasť!

Igor Matovič včera večer v Bruseli vyhlásil, že po kauze s jeho diplomovkou sa stal asi najznámejším stredoškolákom na Slovensku. Na dnešnom summite má šancu ukázať, že môže byť aj predsedom vlády, ktorý rozhodným spôsobom zabojuje o modernú európsku i zelenú budúcnosť pre Slovensko.

O red

Odporúčame pozrieť

Vladimír Bilčík: Dobrá správa pre všetkých, ktorým záleží na slobodných médiách

Chcete byť v obraze? Prihláste sa na bezplatný odber spravodajstva z EÚ 👉 PRIHLÁSENIE. Akt …

Consent choices