vojak
Ilustračné PHOTO: © European Union-EP.

Dráma na Ukrajine! Muž s granátom uniesol šéfa ukrajinskej polície, následne ušiel

Ukrajina/ Muž ozbrojený granátom uniesol šéfa ukrajinskej polície a následne policajným autom ušiel. Vo štvrtok o tom informovali ukrajinské úrady.

Obvinený muž v meste Poltava pred súdom začal policajtov ohrozovať granátom, pričom vzal jedného z policajtov ako rukojemníka. Po chvíli však rukojemníka vymenil za šéfa regionálnej kriminálnej polície. Polícia mu na jeho žiadosť dodala auto, v ktorom následne ušiel. Tento únos v krajine spustil veľkú policajnú operáciu.

Prípad únosu sa v krajine objavil už dvakrát za posledné 2 dni. 21. júla ozbrojený muž v meste Luck zajal 13 cestujúcich v autobuse, ktorých držal viac ako 12 hodín. Následne sa vzdal polícii. Všetky zúčastnené osoby rukojemníckej drámy vyviazli bez akéhokoĺvek zranenia

Viac..  EK schválila Slovensku 20 miliónov eur na podporu podnikov v súvislosti s vojnou na Ukrajine

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Borrell: Krajiny EÚ musia Ukrajine poslať protiraketové systémy

Krajiny Európskej únie musia Ukrajine poslať svoje protiraketové systémy, aby posilnili jej vzdušnú obranu. Vyhlásil …

Consent choices