EN pre mladých: Zúčastni sa debaty, kde TY môžeš klásť otázky politikom! Pošli nám video, v ktorom prezradíš, v čom vidíš význam EÚ

Ak sa zaujímaš o politické dianie na Slovensku alebo aj v celej Európskej únii a máš medzi 18-28 rokov, máš šancu zúčastniť sa online debaty, kde TY budeš môcť klásť otázky politikom!

AKO SA DÁ ZAPOJIŤ: 

1. Natoč krátke video, v ktorom nám porozprávaš, v čom ty osobne vidíš význam EÚ. Ak nemáš chuť robiť video, stačí nám len napísať tvoj názor, ale preferujeme videá.

2. Video, prípadne tvoj názor, nám pošli na emailovú adresu: marco@europske.noviny.sk Do predmetu napíš: Chcem sa zúčastniť online debaty s politikmi!

Zapojiť sa môžete do 25.9. 2020!

Naša redakcia vyberie najzaujímavejšie videá, ktoré následne zverejníme na našej stránke ( WEBOVÁ STRÁNKA,FACEBOOK, INSTAGRAM)

Viac..  Jourová bude v eurokomisii dočasne zodpovedať aj za politiku spravodlivosti

Mladých ľudí, ktorí budú mať možnosť zapojiť sa do debaty, budeme kontaktovať emailom!

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Mladí Slováci medzi lídrami EÚ navrhli naliehavé riešenia v otázke inklúzie pre Radu EÚ

V belgickom Gente sa skončila celoeurópska mládežnícka konferencia, pričom Slovensko zastupovali traja delegáti Európskeho dialógu …

Consent choices