zdroj: mapa.covid.chat

KORONAVÍRUS: Odkiaľ pochádzajú nakazení? POZRITE SI MAPU

SLOVENSKO/ Za uplynulý deň (pondelok) Slovensko zaznamenalo 188 nových prípadov na ochorenie Covid-19.V pondelok sa otestovalo 4 323 ľudí, pričom spolu sa už vykonalo vyše 390-tisíc testovaní.

Pozitívne nakazení sú z okresov: Bratislava (21),  Tvrdošín (20), Nitra, Sabinov (19), Trnava (16), Snina (14), Prešov(13), Žilina (10), Námestovo (5), Martin (4), Košice (4), Galanta (4), Žarnovica (4). „Pozitívne testovaní boli aj v okresoch Prievidza, Senica, Veľký Krtíš, Topoľčany, Lučenec, Banská Bystrica, Zlaté Moravce, Vranov nad Topľou, Trenčín, Šaľa, Skalica, Piešťany, Partizánske, Nové Zámky, Michalovce, Levice, Hlohovec, Gelnica, Brezno a Banská Štiavnica,“ uvádza rezort zdravotníctva.

Viac..  Komisia zaregistruje iniciatívu občanov „Môj hlas, moja voľba: za bezpečnú a dostupnú interrupciu"

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Európska agentúra pre lieky: Koronavírus je stále hrozbou

Ochorenie COVID-19 zostáva hrozbou, aj keď už nepredstavuje celosvetový stav núdze. Uviedla to v utorok …

Consent choices