stefanec
Ivan Štefanec a Veronika Znam. PHOTO: Kancelária IŠ.

Europoslanec Štefanec si na jeden deň vymenil úlohy so svojou stážistkou

Pri príležitosti nedeľňajšieho Dňa dievčat si europoslanec Ivan Štefanec dnes vymenil miesto so svojou stážistkou Veronikou, ktorá tak musela zvládnuť všetky náročné úlohy a stretnutia, ktoré pôsobenie v Európskom parlamente zahŕňa. Ivan Štefanec jej pripravoval podklady a pomáhal s technickou podporou.
„Ženy sú v našich životoch veľmi dôležité, sám mám dcéru a malú vnučku a vždy som si prial, aby boli v živote úspešné. Žiaľ, často nedostávajú dosť priestoru na uplatnenie. Aj touto aktivitou chcem vyzdvihnúť mladé ženy a ich prácu. Veronika je na stáži v mojej bruselskej kancelárii už od konca septembra a svojich úloh sa zhostila s veľkou profesionalitou. Ja som na druhej strane zistil, že podporovať prácu europoslanca z pozície stážistu nie je jednoduché,“ uviedol s úsmevom Štefanec.
„Je to veľmi zaujímavá skúsenosť, tak ako celé pôsobenie v Európskom parlamente. Ďakujem pánovi Štefancovi za túto možnosť. Počas dňa som dočasne ‚obsadila‘ jeho kanceláriu a študovala som materiály aktuálnej agendy europarlamentu, rozdeľovala úlohy ďalším členom tímu a viedla rokovania. On mi zas napríklad tlačil a pripravoval podklady,“ popísala svoj pracovný deň Veronika Znam.
Viac..  Katarína Roth Neveďalová o habaní majetku: Návrh som nepodporila, nesmieme vytvárať precedensy

O red

Odporúčame pozrieť

Ivan Štefanec: Financie pre poľnohospodárstvo musia končiť na účtoch poľnohospodárov

Európska ľudová strana pokračuje v dialógu o európskom poľnohospodárstve a Európskej farmárskej dohode v Taliansku …

Consent choices