mimoriadna2

Stredné školy od pondelka prechádzajú na dištančné vzdelávanie až do odvolania!

Stredné školy od pondelka prechádzajú na dištančné vzdelávanie. Dnes o tom informoval Minister školstva Branislav Gröhling.

Čo sa týka materských a základných škôl, všetky budú fungovať v bežnom režime.  Zmena nastane len na prvom stupni základných škôl, kde bude od pondelka povinné nosenie ochranných rúšok.

Stredné školy by sa mali vedieť pripraviť za deň až dva. Toto opatrenie bude platiť až do odvolania, teda môže trvať niekoľko týždňov. Dôvodom má byť, že žiaci stredných škôl majú výraznú mobilitu.

„Budem brániť materské a základné školy, lebo potrebujeme, aby deti chodili čo najdlhšie do školy. To je moja priorita,“ uviedol Gröhling.

Viac..  Británia odmietla rokovania s EÚ o celoeurópskom programe mobility mladých ľudí

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

M. Beňová: Únia bude mať špecializovaný úrad na boj proti praniu špinavých peňazí

Poslanci Európskeho parlamentu sa dnes zaoberali posúdením návrhu jednotných pravidiel Európskej únie zameraných na boj …

Consent choices