mimoriadnaspráva

VIDEO: Predseda parlamentu Boris Kollár mal ťažkú autonehodu

BRATISLAVA / Predseda parlamentu Boris Kollár mal vážnu dopravnú autonehodu. Informoval o tom premiér Igor Matovič.

Podľa informácii TV JOJ k nehode došlo na Mramorovej ulici smerom na ulicu Svornosti. Vládne vozidlo, v ktorom sa viezol predseda parlamentu Boris Kollár sa tam zrazilo s osobným autom. Kollára previezli do Nemocnice sv Michala.

Ulica je prejazdná, na mieste už sú policajti, ktorí miesto nehody opáskovali. Premiér Igor Matovič na tlačovej konferencii informoval, že pri nehode sa zranila aj ochranka Borisa Kollára. „Predseda parlamentu ako druhý najvyšší ústavný činiteľ mal vážnu dopravnú nehodu v Bratislave. Bol zranený, rovnako spolu aj so svojim ochrankárom a vodičom. Držíme mu palce, aby všetci traja mali čo najmenšie dopady na svoje zdravie,“ uviedol Matovič.

Podľa Igora Matoviča vládne vozidlo neprekročilo žiadne právomoci a ani neporušilo dopravné predpisy. Matovič pre TA3 povedal, že osobné auto, s ktorým sa zrazili, malo ísť na červenú. „Predseda parlamentu je pri vedomí. Bližšie informácie v tejto nebudeme poskytovať,“ informovala Michaela Jurcová z Kancelárie Národnej rady SR.

Viac..  Komisia zavádza plány na získanie európskeho diplomu

Na miesto nehody už prišli rodinní príslušníci Borisa Kollára. Podľa informácií TV JOJ tam majú prísť aj jeho dcéry.

Na sociálnej sieti sa k nehode vyjadril aj predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini. „S veľkým znepokojením som prijal informáciu o autonehode predsedu parlamentu Borisa Kollára. Želám svojmu parlamentnému kolegovi a jeho spolupracovníkom skoré uzdravenie,“ uviedol Pellegrini.

Viac sa dozviete na spravodajskom portáli www.noviny.sk.

O red

Odporúčame pozrieť

M. Lexmann: Vyjadrenie k návšteve predsedu NR SR v Azerbajdžane

Europoslankyňa za KDH Miriam Lexmann, ex-predseda SNR František Mikloško, a ex-predseda NR SR Pavol Hrušovský …

Consent choices