Vidíme sa s Martinom Klusom. Zdroj foto: FB EK na Slovensku

Vidíme sa: Pozrite si diskusnú reláciu EK s hosťom Martinom Klusom

Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku pripravilo novú diskusnú reláciu s názvom Vidíme sa. „Mnohí ľudia vnímajú Európsku únia ako niečo, do čoho sa dá „kopnúť“…“ Je to tak? Má zmysel udržiavať Vyšehradskú štvorku? Je súčasná koalícia schopná nájsť riešenia na posun Slovenska vpred? Zaujíma vás, čo si o tom ale aj o témach ako vláda zákona alebo hospodárska pomoc EÚ myslí Martin Klus?

Pozrite si prvý diel novej série Vidíme sa, kde vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku Ladislav Miko diskutuje  so štátnym tajomníkom Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Martinom Klusom. Rozprávajú sa o tom, čo priniesla európska integrácia do našich životov, aká je pozícia Slovenska v rámci krajín Vyšehradskej štvorky v súvislosti s vládou zákona a ako vyzerá spolupráca  vo vláde.

Viac..  Katarína Roth Neveďalová: Umelú inteligenciu je potrebné rámcovať, aby nám neprerástla cez hlavu

Nové diely Vidíme sa budú vychádzať každý týždeň na YouTube Zastúpenia Európskej komisie aj na Facebooku EK. Ladislav Miko v nich bude so svojimi hosťami pravidelne diskutovať o súčasnom dianí v Európskej únii aj na Slovensko, ale aj o ich osobných názoroch na EÚ a jej politiky.

O mam

Odporúčame pozrieť

ŠIMEČKA: Podsúvanie toho, že Sulík zmanipuloval výbor v prípade Klusa, vrhá zlé svetlo na fungovanie EP

Dianie okolo nominácie kandidáta SR Martina Klusa za člena Európskeho dvora audítorov nie je dobrou …

Consent choices