Lexmann
Europoslankyňa Miriam Lexmann. PHOTO: © European Union-EP.

Miriam Lexmann: Všetkým Vám želám požehnaný rok 2021!

Všetkým Vám želám požehnaný rok 2021! ?

⭐ Pre všetkých z nás je nový rok akousi nádejou. Vítame ho dúfajúc, že konečne bude lepšie. Uplynulý rok so sebou priniesol veľa bolesti, stratu blízkych, odlúčenie, ale aj ekonomickú neistotu či zvyšujúcu sa chudobu v mnohých rodinách. No dal nám i obrovskú príležitosť – vážiť si viac to, čo sme doteraz brali ako samozrejmé.

⭐ Rok 2020 zmenil život aj mne, a to v osobnej i pracovnej rovine. Vstúpiť do politickej služby v čase nastupujúcej pandémie nebolo jednoduché, no – ako mnohí z Vás – pevne verím, že už čoskoro nám všetkým budú dopriate dni bez nej.

⭐ Jej ekonomické dozvuky žiaľ však budeme znášať ešte dlho. A práve v tejto oblasti chcem byť nápomocná! Cítim pozvanie angažovať sa nielen na európskej úrovni, ale hlavne stáť blízko pri človeku. Blízko pri tých, ktorým bolo menej dopriate a potrebujú pomoc blížneho. Politiku chcem aj naďalej brať ako službu. ?

Viac..  Sexuálne zneužívanie detí online: súčasné pravidlá predĺžené do apríla 2026

⭐ Ďakujem všetkým Vám, ktorí pri mne stojíte, pomáhate mi, modlíte sa za mňa. Každý úspech je našim spoločným úspechom, lebo len vzájomnou pomocou zmeníme tento svet k lepšiemu. Každý tam, kde práve je. Aj ja sa o to ako politička budem všemožne snažiť i v nasledujúcom roku.

Požehnaný rok 2021 priatelia! ?

O red

Odporúčame pozrieť

Miriam Lexmann: Prijali sme legislatívu, ktorá má chrániť nezávislosť a vyváženosť médií

Chcete byť v obraze? Prihláste sa na bezplatný odber spravodajstva z EÚ 👉 PRIHLÁSENIE. Akt …

Consent choices