Pavol Jarčuška, infektológ a prorektor košickej univerzity. PHOTO: Vidíme sa, Zastúpenie EK na Slovensku

Nový diel diskusie Vidíme sa, tentokrát s infektológom Pavlom Jarčuškom

Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku prinieslo po vianočnej odmlke ďalšiu časť diskusie s moderátorom v osobe šéfa zastúpenia EK Ladislavom Mikom. „Vďaka vakcíne proti COVID-19 chránime seba samých a svoju rodinu. Očkovanie proti koronavírusu chráni ale aj celú spoločnosť, ekonomiku a naše slobody,“ pripomína Pavol Jarčuška.

Zaujíma vás, aký bude vývoj nákazy COVID-19 v prvej polovici roku 2021, do akej miery politici počúvajú názory odborníkov a vedcov počas koronakrízy a čo si myslí o spochybňovaní očkovania proti koronavírusu popredný slovenský infektológ a prorektor košickej univerzity Pavla Jozefa Šafárika profesor Pavol Jarčuška? Pozrite si prvé tohtoročné video zo série Vidíme sa.

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTube Zastúpenia Európskej komisie aj na ich Facebooku. Jednotlivé epizódy môžete vypočuť aj v audio verzii, ako podcast na Spotify. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o súčasnom dianí v Európskej únii a na Slovensku, ale aj o ich osobných názoroch na EÚ a jej politiky.

Viac..  Michal Wiezik: Obchodná vojna medzi EÚ a Čínou, môžu za to solárne panely

O mam

Odporúčame pozrieť

Európsky rok mládeže: Mentálne choroby u mladých sa za poslednú dekádu zdvojnásobili

Zmenu je možné urobiť len cez transformáciu vzdelávacieho systému. Zhodli sa odborníci v diskusii Vizionári, …

Consent choices