nicholsonova
Lucia Ďuriš Nicholsonová, europoslankyňa /ECR, SaS/. PHOTO: FB LĎN.

Ďuriš Nicholsonová: Nechcete ísť na očkovanie proti COVID-19? Prečo? Kvôli hoaxu, že vakcína má v sebe zabudovaný čip?

STRAŠIAK MENOM VAKCÍNA ?

Nechcete ísť na očkovanie proti COVID-19? Prečo? Kvôli hoaxu, že vakcína má v sebe zabudovaný čip? Alebo, že očkovanie spôsobuje autizmus? Že neveríte vedcom, ktorí na tejto vakcíne pracovali deň a noc, a neveríte expertnému schvaľovaciemu procesu Európskej liekovej agentúry? Myslíte si, že sú za tým farmafirmy a vakcínu vyrobili za dva mesiace? Alebo, že vo vakcíne je vitamín C či B12? ?‍♀️

Mám pre Vás dobré správy. Hoaxy o dnešnej vakcíne, ktoré ste sa dočítali na konšpiračných stránkach ako Bádateľ (v týchto dňoch vyšetrovaný políciou) nie sú pravdivé a všetky boli niekoľkokrát vyvrátené ? Nestačia Vám argumenty? Alebo aký je dôvod odmietania očkovania?

Pseudo-dôvodov prečo sa nedať očkovať je veľa, ale ani jeden z nich nie je postavený na faktoch, či dátach. Aj dôvodov prečo sa zaočkovať je mnoho, tie ale majú za sebou fakty a logiku ?. Vymenujeme si niektoré z nich, čo poviete?

1. Po testovaniach sa všetky vakcíny ukázali ako vysoko efektívne a bezpečné. Táto vakcína si prešla rovnakým procesom ako hocijaký iný liek, ktorý ste si kedy v EÚ dali. A ďalšia dobrá správa, EMA by nikdy neschválila niečo, čo by nebolo dôkladne overené a otestované. ?

2. Vakcínu Vám hradí štát. ?

3. Žiadna z vakcín neobsahuje živý vírus a po podaní vakcíny nebudete mať ochorenie COVID-19.?

4. Inštitúcie vyvíjajúce vakcíny boli zbavené zdĺhavých byrokratických postupov. Pracovali na jednom a tom istom stovky tímov na celom svete. Štúdie sa robia na väčších vzorkách, jednoducho ide to rýchlejšie. Aj toto je odpoveď na to, ako mohli tak skoro vakcínu dať do používania. ?

5. Na svete bolo podaných už vyše 24 miliónov vakcín. Nie sú známe žiadne akútne vedľajšie následky, mimo bežných ľahkých prejavov, ktoré odznejú skôr ako odíde z ambulancie. ?‍⚕️

Viac..  Vladimír Bilčík: Dobrá správa pre všetkých, ktorým záleží na slobodných médiách

6. Vakcína pripraví Váš imunitný systém na rozpoznanie a obranu proti korone. Vygeneruje odpoveď na proteín, ktorý je jedinečný pre COVID-19. Vakcína vyvolá imunitnú odpoveď a ak sa neskôr infikujete týmto vírusom, imunitný systém ho rozpozná a ochráni Vás. ?

7. Vy, ktorí ste v prvej línii, budete môcť bezpečne ďalej pomáhať odkázaným na pomoc. ?

8. Čím skôr sa dáme všetci očkovať, tým skôr sa dostane všetko naspäť do normálu! Deti sa vrátia k vzdelávaniu, Vy k Vašej práci, k priateľom a svojmu obľúbenému životu. A po práci nebudete musieť trčať doma, krčmy aj fitká budú konečne otvorené ??
Myslím, že tieto dôvody sú viac ako dostatočné na to, aby sme sa v čo najväčšom množstve dali zaočkovať. Efektívne to bude len vtedy, ak sa dá preočkovať aspoň 70% populácie.

Z prvej ruky môžem povedať, že zatiaľ ma neovládol žiaden ruský satelit, ani čínske podzemie ?.
Zachytila som správu, že v mestách ako Trenčín, Žilina a Banská Bystrica je do konca januára voľných viac ako tisíc termínov pre očkovanie 1. skupiny obyvateľstva, teda zdravotníkov. Zdravotníci, kde ste?

Tu nájdete link na registračný formulár:
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-vaccination-form.php

O red

Odporúčame pozrieť

Sexuálne zneužívanie detí online: súčasné pravidlá predĺžené do apríla 2026

Európsky parlament v stredu podporil predĺženie výnimky z pravidiel EÚ o ochrane súkromia, ktorá uľahčuje …

Consent choices