LIVESTREAM: Vladimír Bilčík o aktuálnych politických otázkach, o svojom doterajšom živote, ale aj o vakcinácii

Európske Noviny vám každý piatok prinesú na Instagrame livestreamy s predstaviteľmi Európskej únie, ale aj s inými zaujímavými hosťami. V piatok o 17. hodine naše pozvanie prijal europoslanec Vladimír Bilčík, s ktorým sa náš najmladší redaktor Marco Németh rozprával o jeho osobnom živote, aké sú vzťahy medzi kolegami v Európkom parlamente, o vakcinácii, ale aj o aktuálnych politických otázkach.

Každý piatok o 17:00 vám na instagramovom profile Európskych Novín prinesieme livestreamy s predstaviteľmi Európskej únie, ale aj s inými zaujímavými hosťami. Sledujte nás aj tam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Európske Noviny (@europske_noviny)

Viac..  Vladimír Bilčík: Nielen Rusi sa snažia ukryť svoje majetky, musíme mať pravidlá na ich habanie

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Europarlament prijal smernicu o práci pre digitálne platformy

Európski poslanci v stredu schválili nové pravidlá, ktorých cieľom je zlepšiť pracovné podmienky pracovníkov platforiem. …

Consent choices