Hojsik
Europoslanec Martin Hojsík. PHOTO: © European Union-EP.

M. Hojsík: Pád ministra Krajčího nie je riešením. Zodpovednosť nesie premiér Matovič

Pád ministra Krajčího nie je dostatočným riešením. Zodpovednosť za súčasný tragický stav nesie premiér Matovič.

To, že Marek Krajčí funkciu nezvláda, sme vedeli už dlhé mesiace. Zodpovednosť za to, že presluhoval a opakovane zlyhával pri každej novej výzve, je na pleciach premiéra Matoviča. Ten Krajčího držal a politicky kryl, a tak je plne zodpovedný za výsledky jeho práce.

Ohlásený postupný odchod Mareka Krajčího je dymová clona

Igor Matovič sa snaží vzbudiť dojem, že má kontrolu nad situáciou a dokáže ponúkať riešenia. Nemá a nedokáže. Milióny nepresných testov, zlyhávajúci systém prihlasovania sa na očkovanie, katastrofálna situácia v nemocniach a zbytočná smrť tisícov ľudí sú vizitkou riadenia Slovenska počas pandémie.

Za súčasný stav je zodpovedný práve Igor Matovič

Riešením je jeho odchod. Igor Matovič rozdeľuje Slovensko, útočí na tých, ktorí skutočne pomáhajú a chráni tých, ktorí svoju robotu nezvládajú, ničí dobré meno Slovenska v zahraničí a najmä a hlavne – neprináša dobré riešenia. Jediné, čo zvláda, je utešovať svoje ubolené ego.  Slovensko teraz rozhodne nepotrebuje nové voľby, či novú vládnu koalíciu. Potrebujeme rýchlu výmenu neschopného premiéra za človeka, ktorý bude vedieť napraviť doterajšie chyby a pripraví jasný plán ako Slovensko dostať z najhoršej krízy v jeho moderných dejinách.

Viac..  Lídri EÚ riešia otázku hospodárskej budúcnosti a konkurencieschopnosti Európy

Včera bolo neskoro.

O mam

Odporúčame pozrieť

Podpredseda EP Hojsík: Reakcia na lživé obvinenia Fica

Stanovisko podpredsedu Európskeho parlamentu Martina Hojsíka, v ktorom reaguje na vyjadrenia premiéra Roberta Fica k …

Consent choices