Lucia Ďuriš Nicholsonová, PHOTO: FB Lucia Ďuriš Nicholsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová, PHOTO: FB Lucia Ďuriš Nicholsonová

Nicholsonová: Dnes neviem, koho budem v predčasných voľbách voliť

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová v nedeľu večer uverejnila na Facebooku status,  v ktorom uvádza, že „ešte nikdy som nemala taký pocit, že slovenská politická scéna sa dotkla dna.“

Veronika Remišová v TA3 uviedla, že konflikt medzi Sulíkom a Matovičom naďalej trvá. Podľa nej na stole sú len dve možnosti a to predčasné voľby, alebo odchod Richarda Sulíka aj Igora Matoviča z tejto vlády.

„Vláda pomaly padá a ja som z toho taká smutná, že sa mi ani nechce nič želať. Dnes sa ukázali aj charaktery aktérov. Zbabelosť premiéra a to, ako narýchlo zneužila situáciu Veronika Remišová. Až tak, že zaútočila na najbližšieho spojenca – Richarda Sulíka,“ uvádza europoslankyňa na aktuálnu vládnu krízu.

Pondelok sa očakáva, že jednotlivé politické strany zaujmú svoje stanoviská k vládnej kríze, a prezradia verejnosti, na aké riešenie prišli. O 11. hodine má mať svoju tlačovú konferenciu strana Sloboda a Solidarita a následne zaujme postoj k situácii vo vládnej koalícii aj hnutie Sme rodina, uviedol to v dnešnej diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) O 5 minút 12  minister práce.

Viac..  L. Ď. Nicholsonová: Európske preukazy odstránia diskrimináciu ľudí so zdravotným postihnutím pri cestovaní
„Dnes neviem, koho budem v predčasných voľbách voliť. Bola som toho celého súčasťou 11 rokov. Od začiatku som chcela urobiť zo Slovenska krajinu, z ktorej mladi ľudia nebudú chcieť zutekať. Dnes mám chuť pobaliť mojim deťom kufre. Je to aj moje zlyhanie, tak to cítim,“ škonstatovala europoslankyňa.

Pozerám Sagana.
Do toho sa dozvedám, že na úrad Vlády SR zvolávajú novinárov. Vláda pomaly padá a ja som z toho taká…

Uverejnil používateľ Lucia Ď. Nicholsonová Nedeľa 14. marca 2021

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Sexuálne zneužívanie detí online: súčasné pravidlá predĺžené do apríla 2026

Európsky parlament v stredu podporil predĺženie výnimky z pravidiel EÚ o ochrane súkromia, ktorá uľahčuje …

Consent choices