Zdroj: ÚVSR

Podľa Remišovej sú na stole buď predčasné voľby, alebo odchod Richarda Sulíka aj Igora Matoviča z tejto vlády

Veronika Remišová v TA3 uviedla, že konflikt medzi Sulíkom a Matovičom naďalej trvá. Podľa nej na stole sú len dve možnosti a to predčasné voľby, alebo odchod Richarda Sulíka aj Igora Matoviča z tejto vlády.

Predsedníčka Remišová tiež dodala, že predčasné voľby by viedli k dlhotrvajúcemu chaosu. Podľa nej sa vládna kríza, ktorá trvá už druhý týždeň nemôže naďalej naťahovať, totiž musí sa vyriešiť, aby vláda mohla ďalej pracovať. Remišová tiež povedala, že  podľa nej premiér Igor Matovič aj líder SaS urobili množstvo chýb. „Teraz idú spraviť najväčšiu chybu svojho života: idú rozbiť túto vládu,“ povedala Remišová v relácii V politike.

Poslanec Richard Raši (Hlas) povedal, že odchod Igora Matoviča je nevyhnutný, pričom demisia Mareka Krajčího  podľa neho nestačí. „Pokiaľ odíde premiér Matovič, až vtedy môžeme hovoriť o nejakej rekonštrukcii vlády,“ uviedol Raši.

Viac..  Chybné výrobky: prepracované pravidlá na ochranu spotrebiteľov pred škodami

Podľa vicepremiérky štát nemá kapacitu skontrolovať všetky opatrenia v krajine, čo znamená, že veľa opatrení je založených na zodpovednosti ľudí. Remišová sa tiež dotkla karantény pre vracajúcich sa občanov zo zahraničia, pričom uviedla, že táto karanténa funguje.

 

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

SaS povedie do eurovolieb Sulík, nasledujú Jurzyca a Marcinková

Kandidátnu listinu strany SaS do eurovolieb povedie jej súčasný predseda Richard Sulík. Na druhom mieste …

Consent choices