Foto: FB Martin Klus

Martin Klus doniesol členom vlády rozlúčkový darček. Prišiel čas sa rozlúčiť, dodal.

Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Martin Klus dnes na Facebooku uviedol, že v mene ministra Korčoka doniesol na dnešné rokovanie vlády jej členkám a členom rozlúčkový darček z rezortu diplomacie. „Zdá sa totiž, že je v tomto zložení nateraz posledné,“ uviedol Klus.

„O to viac si prajem, aby kríza čím skôr prehrmela a aby sme sa v zrekonštruovanej štvorkoalícii  čím skôr vrátili k tomu, na čo sme dostali mandát od občanov – urobiť život na Slovensku lepším,“ zdôraznil štátny tajomník.

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok včera na sociálnej sieti nepriamo naznačil, že je pripravený skončiť vo svojej funkcii. „V tomto parku ‚Cerquaintaire‘ som behával počas mojich bruselských čias a vzhľadom na vládnu krízu to vyzerá tak, že doma som dobehal. Som na to pripravený,“ napísal minister.

Viac..  Krajná pravica v Európe rastie. V eurovoľbách nám hrozí ďalšie prvenstvo

PRIŠIEL ČAS SA ROZLÚČIŤ 👋🏻 ÚPRIMNE SI PRAJEM, ŽE IBA NA KRÁTKU CHVÍĽU 🙏🏻

Pán minister má posledné dni dôležitý pracovný…

Uverejnil používateľ Martin Klus Streda 24. marca 2021

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

ŠIMEČKA: Podsúvanie toho, že Sulík zmanipuloval výbor v prípade Klusa, vrhá zlé svetlo na fungovanie EP

Dianie okolo nominácie kandidáta SR Martina Klusa za člena Európskeho dvora audítorov nie je dobrou …

Consent choices