Foto: screenshot FB Zuzana Čaputová

VIDEO: Prezidentka znova vymenovala Milana Krajniaka za ministra práce

Prezidentka Zuzana Čaputová dnes opätovne vymenovala Milana Krajniaka (Sme rodina) za ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR. totiž po minulotýždňej rekonštrukcii vlády, ostal post šéfa rezortu neobsadený, pričom dočasne ho riadil minister dopravy a výstavby Andrej Doležal

Pred desiatimi dňami Krajniak vyhlásil, že na post ministra sa už nevráti, avšak začiatkom týždňa predseda hnutia Boris Kollár informoval, že sa mu podarilo Milana Krajniaka presvedčiť, aby sa vrátil.

„Po dôkladnom zvážení som sa rozhodol, že nebudem členom vlády E. Hegera. Aj preto, že som dal demisiu s vedomím, že podávam demisiu a nie ako “vydierku” s tým, že sa okamžite “hlásim do služby”. To je moja reflexia posledných týždňov,“ napísal Krajniak 29. marca 2021 na Facebooku.

Viac..  Európsky parlament schválil reformu trhu EÚ s elektrinou

O Marco Németh

Naším najmladším kolegom je Marco Németh. Je študentom osemročného gymnázia a Milestone Institute v Budapešti. Marco je autorom knihy Európa v Kocke, ktorá zjednodušene vysvetľuje fungovanie Únie, a zachytáva náš život v nej. Vo svojich článkoch prináša informácie o najaktuálnejších udalostiach z domova, zo sveta a najmä z Európskej únie.

Odporúčame pozrieť

Čaputová v Európskom parlamente vyzvala Slovákov na účasť v eurovoľbách

Slováci by mali využiť svoje právo a možnosť, a začiatkom júna ísť hlasovať vo voľbách …

Consent choices