Vidíme sa - hostia Ivan Korčok a Peter Kmec. PHOTO: screenshot youtube Zastúpenie EK na Slovensku

Špeciálne VIDÍME SA s Ivanom Korčokom a Petrom Kmecom

„Ak budeme obchádzať najbližších 5 rokov komplikované témy, je len otázka času, kedy sa nám to vypomstí,“ pripomína Ivan Korčok, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

„Naša úloha na národnej úrovni je, aby sme európsku debatu preniesli na Slovensko,“ dopĺňa Peter Kmec, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky, podpredseda Výboru NR SR pre európske záležitosti.

Zaujíma vás, ako vníma diskusiu o budúcnosti Európy slovenská vláda a slovenský parlament, aké sú hlavné témy diskusie o budúcej podobe Únie pre občanov Slovenska a či sa do tejto iniciatívy aktívne zapoja aj slovenské politické strany? Pozrite si dnešné špeciálne vydanie relácie Vidíme sa, kam si šéf Zastúpenia EK na Slovensku, Ladislav Miko, pozval dvoch významných hostí, s ktorými sa rozprával o diskusii o budúcnosti Európskej únie.

Viac..  Miriam Lexmann: Som rada, že došlo k dohode a 50 milliárd EUR pre Ukrajiny sme schválili

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTubeFacebooku Zastúpenia Európskej komisie. Jednotlivé epizódy si môžete vypočuť aj v audio verzii, ako podcast na Spotify. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o ich osobných názoroch na Európsku úniu, ale aj na aktuálne dianie na Slovensku a v celej EÚ.

O mam

Odporúčame pozrieť

Korcok

Slovensko prišlo o rešpektovaného ministra zahraničných vecí, Korčok podal demisiu s kolegami zo SaS

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí, Ivan Korčok, podal v pondelok demisiu. Z vlády odchádza …

Consent choices