Vidíme sa s ministrom Vladimírom Lengvarským. PHOTO: FB Zastúpenia EK na Slovensku

Diskusie VIDÍME SA sú opäť tu, prvým hosťom bol Vladimír Lengvarský

„Chcel by som vyzvať ľudí, aby sa nechali zaočkovať. Očkovanie je bezpečné, je to jediná cesta von z pandémie,“ pripomína Vladimír Lengvarský.

Zaujíma vás, či sa túto jeseň vyhneme lockdownu, prečo je na Slovensku menej očkovaných proti COVID-19, či sa bude podávať 3. dávka vakcín a ako je to so stratifikáciou slovenských nemocníc? Odpovede na tieto ale aj ďalšie otázky vám prinášame v našom prvom poprázdninovom vydaní série Vidíme sa, kde sa šéf Zastúpenia EK na Slovensku, Ladislav Miko, rozpráva s ministrom zdravotníctva SR Vladimírom Lengvarským.

Nové diely Vidíme sa vychádzajú každý pondelok na YouTube aj na Facebooku Zastúpenia Európskej komisie. Jednotlivé epizódy si môžete vypočuť aj v audio verzii, ako podcast na Spotify. Ladislav Miko v nich so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o ich osobných názoroch na Európsku úniu, ale aj na aktuálne dianie na Slovensku a v celej EÚ.

Viac..  Miriam Lexmann: Keby sa mali dodržiavať pravidlá Euro 7, ceny osobných áut by narástli o 2000 eur

Rozhovor si môžete pozrieť tu:

Poznámka: Aktuálna epizóda Vidíme sa bola nahrávaná pred zmenou podmienok účasti na návšteve pápeža. Aktuálne podmienky nájdete tu.

O mam

Odporúčame pozrieť

Najnovší diel VIDÍME SA s Vladimírom Šuchom

„Som presvedčený, že akékoľvek iné riešenie ako európske bude pre Slovensko veľmi zlé,“ pripomína Vladimír …

Consent choices